Voor architecten

Verwerk eenvoudig zo veel mogelijk daglicht in ontwerpen voor jouw klanten.

Onze esthetische dakramen zorgen voor maximaal daglicht dankzij onzichtbare randprofielen. En elke lichtstraat is volledig op maat van jouw project.

Vraag informatie aan

Je krijgt binnen één werkdag alle technische specificaties.

Onze dakramen zijn…

Esthetisch

Onze lichtstraten hebben geen zichtbare randprofielen, wat zorgt voor maximaal daglicht en een prachtig design.

Hoog isolerend vermogen

Het thermisch onderbroken aluminiumprofiel is de basis van ons systeem. We werken met ‘warm edge’ afstandshouders waardoor er geen koudebruggen zijn.

De combinatie met dubbele of driedubbele beglazing en All Seasons zonwerende coating zorgt bovendien voor een optimale isolatie. Zo blijft warmte ‘s winters binnen en ’s zomers buiten.

Tijdbesparend

Neem je een dakraam op in je ontwerp? Wij voorzien je altijd van de benodigde tekeningen én technisch advies. Zo beschik je snel en eenvoudig over een gedetailleerd ontwerp.
Benieuwd naar hoe zo’n tekening eruitziet?

Ontvang de tekening in DWG formaat

Volledig op maat en tot op de millimeter nauwkeurig

Je zit niet vast aan standaardverhoudingen, een dakraam is altijd volledig op maat en tot op de millimeter nauwkeurig. Bovendien is er geen lengtelimiet. Iedere gewenste lengte is mogelijk. Hierdoor kun je aan specifieke wensen voldoen én je creativiteit volledig de vrije loop laten!

Wens jij of de klant een rond dakraam in het ontwerp?
Ook die leveren wij volledig op maat.

 

Verzeker je klanten van:

  • Een esthetisch dakraam
  • 100% wind- en waterdichtheid
  • Optimale isolatie

En dat terwijl je zelf tijd bespaart.

Zo eenvoudig is een lichtstraat aanvraag bij DakRaem

01

Offerte opvragen

Je vraagt een offerte aan, zodat je een lichtstraat kunt opnemen in het budget. Je ontvangt de offerte al binnen één werkdag in je mailbox.

02

Tekenwerk

Past het in het budget? Mooi! Dan begint het tekenwerk. Wij voorzien in begeleiding door het beschikbaar stellen van de DGW en controleren indien gewenst de tekening.

03

Bestellen

Zodra de tekening in orde is, kan de aannemer, dakdekker of eindklant de lichtstraat moeiteloos bij ons bestellen.

 

Zie je? Eenvoudiger kan niet.

vraag informatie aan

Je krijgt binnen één werkdag alle technische specificaties.

Onze klanten aan het woord

Wij zijn zeer tevreden van DakRaem. Zowel de service en communicatie loopt duidelijk en zeer vlot. Hetzelfde geldt voor de kwaliteit van de DakRaemen zelf,  hier hebben wij van de klanten ook enkel en alleen maar goede commentaren van gekregen. Wij zijn fan!

 

Bjorn Seuntjens – SBS PRO – Arendonk

Als klant bij DakRaem ben ik zeer tevreden over de materialen die zij aanbieden. De platdakvensters zijn niet alleen mooi, maar ook zeer kwaliteitsvol en eenvoudig te plaatsen. De goede service en opvolging tijdens en na de verkoop, de stiptheid, de klantvriendelijkheid en de correcte en snelle afhandeling van offertes in combinatie met scherpe prijzen maken mijn ervaring af. Bij Dakwerken Bosmans werken we dus niet alleen nu, maar ook in de toekomst met platdakvensters van DakRaem.

 

Glenn Bosmans – Dakwerken Bosmans – Herenthout

Als specialist in platte EPDM-daken zijn wij uiterst tevreden over onze samenwerking met DakRaem. Offertes ontvangen wij steeds binnen dezelfde dag dus kunnen wij ook kort schakelen met onze offertes naar onze potentiële klant. DakRaem is daarnaast van topkwaliteit en onze klanten houden er van. Kortom, wij kijken vooruit naar nog vele jaren samenwerking en zijn dan ook blij met DakRaem als 1 van onze partners!

 

Mathias Van den Berghe – EPDM Solutions – Rumbeke

Zeer goed afgewerkte dakbeglazing met een modern design. Doordacht product voor eenvoudige en snelle installatie. Wij bieden alleen Dakraem aan voor onze vaste platdakramen.

 

Florian Huet – Spontin

Dakraem is een topproduct waar kwaliteit en uiterlijk centraal staat. Van de aanvraag van offerte, bestelling tot en met plaatsing gaat alles zeer vlot. Ze gaan altijd tot het uiterste om de wens van de klant waar te maken.

 

Bryan Thiron – Dakwerken Thiron Stekene

Wij installeren wekelijks DakRaemen en zijn blij met dit magnifiek product. De snelle en eenvoudige installatie, de naadloze binnenafwerking, de maximale lichtinval,… onze klanten zien ons heel graag komen met een DakRaem. Maatwerk aan zeer correcte prijs en topservice, ideaal product voor je plat dak!

 

Wout Huysman – De Dakvensterinstallateur – Izegem

Met DakRaem werken is een absoluut plezier! Stipt, nauwkeurig, meedenkend. Onze jarenlange ervaring met het DakRaem zorgt steeds voor een schitterend eindresultaat. Een absolute aanrader voor iemand die natuurlijk licht wil via zijn plat dak.

 

Daklicht – Waasmunster

Dit is topkwaliteit, ik beveel deze aan bij mijn klanten

 

Yannick – DDG Renovaties – Schelle

Alvast bedankt voor de vlotte verwerking en het leveren van mijn favoriete dakkoepel!!!
Ik vind dit zo een topproduct, een oprecht tevreden klant!!!

 

Benny Vanhoutte – Benny Vanhoutte Roofing BVBA 

Reviews

5.0

⭑⭑⭑⭑⭑
Bekijk Google reviews

Ben je architect?

Vraag dan via dit formulier de tekening in DWG formaat op en krijg informatie over alle technische specificaties.

 

"*" indicates required fields

Heb je nood aan bestekteksten?*
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Ook het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierdoor van toepassing.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.