Referentie: Dumobil

Een geschikt Dakraem voor elk exclusief project

 

Bij Dakraem halen we het licht naar binnen in de meest diverse projecten. We gaan steeds op zoek naar een geschikte lichtstraat op basis van specifieke noden en wensen. Dat weet ook projectontwikkelaar Dumobil. Lees verder en kom alles te weten over onze duurzame samenwerking.

Als projectontwikkelaar is Dumobil actief in verschillende facetten van de bouwmarkt. Van projectwoningen of verkavelingen op eigen grond en klassieke nieuwbouw op de grond van de klant, tot appartementengebouwen. Maar er is nog een vierde pijler. Stijn Vanackere, projectleider, vertelt. 

“Met Dakraem werken wij voornamelijk samen op vlak van exclusieve villabouw en renovatie van bestaande woningen, dat is ons vierde grote focusgebied.

Zodra er een lichtstraat aan te pas komt, contacteren wij Dakraem.” 

 

 

Vandaag vertrouwt Dumobil voor verschillende dossiers op Dakraem. Maar in 2020 begon het met één concreet project in Elversele (Temse). 

“Voor een project in opbouw lag al het buitenschrijnwerk reeds vast, omdat de schoonvader van de bouwheer raamfabrikant was. Maar voor een dakkoepel boven de badkamer zochten we nog naar een oplossing. De raamfabrikant raadde ons op dat moment Dakraem aan. 

Sindsdien ging de bal aan het rollen, want kort daarna hadden we twee gelijkaardige cases. Daarbij speelde ik op mijn beurt Dakraem als referentie door aan enkele collega’s. Intussen heb ik weet van zo’n vier collega’s die ook regelmatig bestellingen plaatsen bij Dakraem.”

 

 

Een naadloze samenwerking

Die collega’s blijken allemaal even tevreden. Over het samenwerkingsproces is Stijn duidelijk. 

“Eerst en vooral: offerte is offerte. Wij komen nooit voor verrassingen te staan. Voor de rest verloopt een samenwerking steeds volgens hetzelfde stramien: via de calculatiedienst ontvangen we de offerte, en zodra we in de ruwbouwfase komen, stem ik even af met Bert over de techniciteit en de opstand. Dat overleg is trouwens wel cruciaal, want hoewel de installatie niet bijzonder complex is, botsen we regelmatig op een uitdagend dossier.” 

“Soms moeten we bijvoorbeeld rekening houden met een heel specifieke hellingsgraad. Of we hangen vast aan een bepaalde hoogte, omdat het Dakraem niet mag uitsteken ten opzichte van de zonnepanelen. Op basis van de finale opmetingen spreken we tot slot een datum af voor de levering en plaatsing.” 

 

Ook na de installatie verloopt alles vlekkeloos. 

“Nog nooit hebben wij problemen ervaren tijdens de nazorg. Ook uit de hoek van onze klanten ontvangen wij alleen maar positieve reacties. Een zéér positieve samenwerking.”

 

Of je nu zelf aan de slag wilt, architect bent of dakramen installeert voor klanten. Dakraem is voor iedereen.

 

Ben je architect?

Vraag dan via dit formulier de tekening in DWG formaat op en krijg informatie over alle technische specificaties.

 

"*" indicates required fields

Heb je nood aan bestekteksten?*
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Ook het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierdoor van toepassing.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.